Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham Moldova) și Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova (ACAP RM), în parteneriat cu ACCA, organizează în perioada 31 martie – 1 aprilie 2022 a doua ediție a Conferinței de contabilitate și Audit A&ACON’22 cu tema „Ne focusăm pe soluții pentru problemele de contabilitate și audit„.

 

 Evenimentul va avea loc în format hibrid, în cadrul sesiunilor urmând a se discuta subiecte ce țin de ultimele tendințe naționale și internaționale referitoare la raportare financiară și contabilitate, contabilitate managerială, etica în activitatea contabilului și auditorului, eficiența activității contabililor prin automatizare, securitatea cibernetică în contabilitate și audit, arhivarea digitală, precum și provocări în raportarea financiară și contabilitatea din activitatea bancară, a organizațiilor de creditare nonbancară, a companiilor din FINTECH și asigurări.

 

 Această conferință va reuni virtual, prin intermediul platformei Zoom, personalități recunoscute în profesie, din Moldova și din străinătate, și reprezentanți ai organismelor profesionale, autorităților de reglementare, mediului academic și de afaceri. Lucrările Conferinței vor fi traduse simultan in română și engleză.

 

 Vă invităm să accesați următorul link pentru a vizualiza agenda conferinței și mai multe detalii despre eveniment: Accounting & Audit Conference A&ACON’22 | AmCham Moldova on Glue Up

 

 Persoanele interesată să participe online se pot înregistra la: https://amcham-moldova.glueup.com/event/51926/register/  

Postat 28.03.2022