Dragi colegi,

CAFR are deosebita plăcere de a vă anunța că este acum disponibilă spre achiziționare o aplicație de audit dezvoltată la cererea dumneavoastră și care vă va sprijini în activitatea de auditare a situațiilor financiare.

Având în vedere numeroasele solicitări exprimate de dumneavoastră cu ocazia mai multor evenimente organizate de CAFR, legate de identificarea unei aplicații de audit care să organizeze mai eficient și să ușureze activitatea de auditare a situațiilor financiare, CAFR a analizat și testat mai multe astfel de aplicații începând cu luna ianuarie 2019.

Testările au avut loc atât intern, prin intermediul angajaților din cadrul Compartimentului Monitorizare, Control, Competenţă şi Cercetare Profesională (CMCCCP), cât și în cadrul unor comitete de lucru din care au făcut parte aproximativ 50 de auditori- persoane fizice și juridice, din mai multe județe din România.

În urma centralizării discuțiilor și a feed-back-urilor a rezultat că aplicația BCOMM Audit Manager conține informații actualizate, fiind structurată pe ultima ediție a Ghidului pentru un Audit de Calitate, ediția 2019 și răspunde cel mai bine nevoilor unei firme mici și medii de audit.

Pentru descrierea detaliată a aplicației click aici

Membrii CAFR vor beneficia de condiții avantajoase de achiziționare a aplicației. Pentru detalii click aici

Produsul este opțional, fiind destinat cu precădere auditorilor financiari cu volum de activitate mic și mediu, precum și auditorilor financiari nou intrați în profesie, reprezentând un suport tehnic care eficientizează misiunea de audit.

În măsura în care vom mai identifica și alte produse care pot veni în sprijinul activității dumneavoastră, vă vom ține la curent.

Așteptăm din partea dumneavoastră sugestii privind noi produse si servicii care pot aduce un plus de valoare în munca dumneavoastră.

Cu stima,

Adrian Popescu

p. Secretar general

 

Postat 09.03.2020