Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR), împreună cu Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), vă invită să luați parte la conferința de înalt nivel organizată în comun cu tema ”Durabilitate: Educație, Raportare, Asigurare”, ce va avea loc la data de 27 martie 2024, în Sala Rondă a Grand Hotel Bucharest dar și în sistem hibrid – prin intermediul platformei Zoom.

 Atât membrii celor două organisme profesionale, cât și specialiștii care activează în mediul financiar-contabil, sunt invitați să ia parte la eveniment și să afle noi informații despre modul în care Directiva privind durabilitatea (Directiva CSRD) și implementarea acesteia în România va aduce noi oportunități pentru profesia de auditor financiar.

 Conferința CAFR – ACCA reprezintă o oportunitate unică de a intra în contact cu profesioniști din domeniul durabilității, de a explora cele mai recente tendințe, practici și strategii în promovarea dezvoltării durabile și a sustenabilității în contextul educației, asigurării și raportării.

 Acest eveniment are toate coordonatele să constituie evenimentul anului în România în ceea ce privește standardele și reglementările privind durabilitatea.

 Proiectul de agendă este accesibil ( aici ) și sperăm că nivelul ridicat al lucrărilor, la care au confirmat deja participarea o serie de personalități, vă va convinge să ne fiți alături, fie participând fizic, fie de la distanță.

 Pentru înregistrare, vă rugăm să completați formularul disponibil la următorul link, cu precizarea că locurile sunt limitate iar pentru finalizarea înscrierii trebuie achitată taxa de participare (100 RON): https://www.cafr.ro/conferinta-martie/
Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail: invatamant.admitere@cafr.ro și telefon fix: 031.433.59.42 sau mobil: 0731.031.033.

Actualizat 13.02.2024