Conferința virtuală comună EFAA și Accountancy Europe „O SOLUȚIE GLOBALĂ PENTRU AUDITUL ENTITĂȚILOR MAI PUȚIN COMPLEXE: CUM FACEM SĂ FUNȚIONEZE?”

 

Stimate doamne, stimaţi domni,

 

 Avem plăcerea de a vă invita la Conferința online a Federației Europene a Contabililor și Auditorilor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (EFAA) și Accountancy Europe cu titlul „O SOLUȚIE GLOBALĂ PENTRU AUDITUL ENTITĂȚILOR MAI PUȚIN COMPLEXE: CUM SĂ FACEMSĂ FUNȚIONEZE?”” care se va desfășura  vineri, 19 noiembrie.

 Alăturați-vă pentru a discuta standardul de audit propus de IAASB pentru entitățile mai puțin complexe (LCE). IAASB a făcut un pas semnificativ și propune un nou standard de audit de sine stătător pentru entitățile mai puțin complexe. În primul rând, vom detalia obiectivele și detaliile standardului propus de la președintele Grupului operativ LCE al IAASB; apoi vorbitorii vor prezenta perspective din punctul de vedere al unui practician, al utilizatorului și al unui reglementator. Sunt binevenite toate părțile interesate de domeniul auditului entităților mai puțin complexe.

 

Agenda

 

16:00    Declarații de deschidere ale EFAA pentru IMM-uri și Accountancy Europe

16:10  Prezentarea Proiectului de expunere a Standardului internațional privind auditul situațiilor financiare ale entităților mai puțin complexe

            Kai Morten Hagen, Președintele Grupului operativ IAASB LCE

16:30  Sesiune de dezbateri

Monica Stefan, Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR) – Romania

Burçak Inel, European Banking Federation

Mark Babington, Financial Reporting Council – UK

 

17:00   Discuție moderată de Kai Morten Hagen

17:45   Concluzii ale EFAA pentru IMM-uri și Accountancy Europe

 

Pentru a vă înregistra accesați link-ul https://efaa.com/event/efaa-for-smes-ace-iaasb-joint-webinar/ .

 

Vă rugăm să rețineți că evenimentul va fi înregistrat. Participând la această întâlnire, acordați EFAA dreptul de a utiliza materialul înregistrat în scopuri necomerciale. Dacă doriți să obiectați la acest lucru, vă rugăm să contactați secretariat@efaa.com

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați secretariat@efaa.com  

 

Vă mulțumim,

Echipa CAFR

Postat 10.11.2021