Stimate doamne, stimaţi domni,

 

Avem plăcerea de a vă invita la Conferința online a Federației Europene a Contabililor și Auditorilor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (EFAA) cu titlul „COVID-19: Practicienii mici și mijlocii se redresează mai inteligent, mai puternic, durabil” care se va desfășura  vineri, 22 octombrie.

 

Agenda

9:30    Salvador Marín, președintele EFAA, bun venit și observații de deschidere

9:45    Alan Johnson, președinte IFAC

10:15 Sesiunea I: Atingerea obiectivelor durabilității – Cum pot contribui practicile de dimensiuni mici și mijlocii?

Participanții la discuții vor discuta despre rolul pe care trebuie să-l joace SMP-urile în a ajuta IMM-urile să facă tranziția durabilă, inclusiv sfaturi cu privire la practicile durabile, accesarea finanțării durabile și raportarea și asigurarea durabilității.

11:30   Pauză

11:45   Sesiunea II: Mai puternici – Diversificarea ofertei de servicii

Grupurile de discuții vor discuta posibile modalități de a sprijini SMP-urile și de a le face mai puternice prin sporirea gamei de servicii pe care le oferă practicile contabile mici și mijlocii (SMP). Care sunt noile servicii pentru viitor și ce fel de competențe și calificări vor trebui să obțină contabilii?

13:00   Pauza de pranz

14:30   Sesiunea III: Mai inteligent – Transformarea digitală

Vorbitorii își vor împărtăși experiența cu privire la digitalizarea organismelor profesionale contabile, precum și modul în care pot sprijini în mod eficient SMPurile pe măsură ce întreprind transformarea digitală.

15:45   Salvador Marín, Concluzii

Programul detaliat, precum și linkul de înregistrare sunt disponibile online aici.

 

Vă rugăm să rețineți că evenimentul va fi înregistrat. Participând la această întâlnire, acordați EFAA dreptul de a utiliza materialul înregistrat în scopuri necomerciale. Dacă doriți să obiectați la acest lucru, vă rugăm să contactați secretariat@efaa.com

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați secretariat@efaa.com  

 

Vă mulțumim,

Echipa CAFR

Postat 06.10.2021