Depunerea raportului de activitate aferent anului 2020 la Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar

 

În atenția auditorilor financiari și a firmelor de audit,

 

  Vă informăm că Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS) a publicat pe site-ul său informații suplimentare cu privire la termenul LIMITĂ, respectiv 15 MAI 2021, până la care se pot depune online, pe platforma de raportare a ASPPAS Raportul de activitate pentru anul 2020 împreună cu Declarația privind îndeplinirea obligațiilor privind formarea  profesională aferentă anului 2020 și cu Declarația privind respectarea criteriilor de bună reputație aferentă anului 2021.

 

  Auditorii financiari și firmele de audit care vor încărca la ASPAAS rapoartele de activitate aferente anului 2020 și cele două declarații menționate mai sus după data de 15 mai 2021 nu vor mai primi e-viza de exercitare a activității de audit eliberată de ASPAAS.

 

Pentru mai multe detalii accesați link-ul:  https://www.aspaas.gov.ro/anunturi-stiri-si-evenimente/

 

De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că până la data de 10 mai 2021 cursurile de formare profesională structurată aferente anului 2020 sunt disponibile pe platforma e-learning a CAFR. După această dată nu se vor mai contoriza cursurile structurate pentru raportarea la ASPAAS.

 

Vă mulțumim,

 

Echipa CAFR

Postat 14.04.2021