Desemnarea preşedintelui Consiliului Superior al ASPAAS

Stimați colegi,

La sfârșitul lunii martie 2021 a avut loc prima şedință a Consiliului superior al Autorității pentru Supravegherea Publică a Activităţii de Audit Statutar (ASPAAS) de la preluarea noului mandat.

Astfel, în data de 26 martie 2021 membrii Consiliului superior al ASPAAS s-au întâlnit în prima lor ședință de lucru și, printre punctele discutate, s-a aflat și desemnarea președintelui Consiliului Superior al ASPAAS.  În urma votului exprimat a fost ales președinte, pentru un mandat de 1 an, prof. univ. dr. Adriana Duțescu, reprezentantul CAFR în Consiliul superior al ASPAAS.

Din Consiliul Superior al ASPAAS mai fac parte: Ioana Șerban (Ministerul Justiției), Iulian Ardeleanu (Ministerul Finanțelor Publice), Francesca Magdalena Rainof (Autoritatea de Supraveghere Financiară), Nicolae Grigore(Banca Naţională a României) și Cristian Vasile Stroiu (Camera de Comerț a României).

Precizăm că, rolul Consiliului superior al ASPAAS este unul consultativ și sprijină prin puncte de vedere și opinii activitatea profesională a ASPAAS.

 

Vă mulțumim,

Echipa CAFR

Postat 30.03.2021