Doamna conf. univ. dr. Oana Georgiana Stănilă este noul președinte al Autorității pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar din România (ASPAAS)

 

Stimați colegi, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din România,

 

Vă aducem la cunoștință că doamna conf. univ. dr. Oana Georgiana Stănilă este noul președinte al Autorității pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar din România, potrivit Deciziei nr. 455/09.09.2021 a Primului-ministru al României, publicată în Monitorului Oficial al României nr. 867 din 9 septembrie 2021.

Dorim să îi urăm doamnei Președinte Stănilă succes deplin în acţiunile pe care le va întreprinde în exercitarea mandatului care i-a fost încredinţat, fiind convinși că relațiile de colaborare dintre cele două  instituții vor continua la cel mai înalt nivel, bazat pe dialog și cooperare reciprocă. Ne exprimăm întreaga deschidere pentru o colaborare reală, în sprijinul pieței de audit și a membrilor CAFR.

Cu ocazia acestei numiri, vă asigurăm că, așa cum am făcut întotdeauna, vom promova discuțiile constructive cu autoritatea de supraveghere și vom depune cele mai susținute eforturi în vederea găsirii celor mai eficiente soluții pentru buna desfășurare a profesiei de auditor în România.

Suntem siguri că vom avea în ASPAAS un partener important în sprijinul și desfășurarea profesiei de auditor financiar.

 

Cu stimă,

Adrian Popescu,

Președinte

Postat 10.09.2021