Consiliul pentru Standarde Internaționale de Audit și Asigurare (IAASB) pune la dispoziția celor interesați o serie de resurse noi pentru a ajuta părțile interesate să înțeleagă, să implementeze și să utilizeze noul standard pentru auditarea entităților mai mici și mai puțin complexe (ISA pentru LCE). Seria de videoclipuri cuprinzătoare în trei părți este acum disponibilă și este, de asemenea, disponibilă înregistrarea pentru un webinar global.

 

Seria video recent lansată detaliază aspecte importante ale standardului precum:

 

Webinarul global se va intitula „Înțelegerea standardului ISA pentru LCE”

 

  • Data/Ora: 3 aprilie 2024
  • Localizare: platforma Zoom cu transmisie live pe YouTube și LinkedIn
  • Agenda: subiectele cheie includ scopul standardului, autoritatea, structura și beneficiile asociate
  • Printre vorbitori se numără membrul IAASB Kai Morten Hagen și membrii personalului IAASB Isabelle Raiche, Jasper van den Hout și Kazuko Yoshimura.

Înregistrează-te aici.

Pe lângă webinarul și seria de videoclipuri, IAASB va publica anul acesta, de asemenea, îndrumări suplimentare, o fișă informativă privind adoptarea și un ghid de implementare. Toate materialele vor fi disponibile pe site-ul IAASB: www.iaasb.org/ISAforLCE

Despre IAASB: Consiliul pentru Standarde Internaționale de Audit și Asigurare elaborează standarde și îndrumări de audit, de asigurare, servicii conexe și de management al calității în sprijinul interesului public care sprijină performanța consecventă a misiunilor de calitate. Împreună cu Consiliul pentru Standarde Internaționale de Etică pentru Contabili, IAASB face parte din Fundația Internațională pentru Etică și Audit. Consiliul de Supraveghere a Interesului Public supraveghează activitățile IAASB și IESBA și adaptarea standardelor la interesul public. Pentru informații despre drepturi de autor, mărci comerciale și permisiuni, vă rugăm să vizitați Permisiuni.

Postat 12.03.2024