Dragi colegi,

 

 Pentru că ne aflăm în acel moment al bilanţului unui an care se încheie, Consiliul Camerei Auditorilor Financiari din România vă mulțumește pentru activitatea depusă și vă transmite cele mai bune urări pentru Noul An!

 Am mai parcurs un an, în care cu toţii am fost afectaţi de momentele dificile pe care le traversăm şi, pentru noi, profesioniștii din auditul financiar din România, întreaga perioadă pandemică a adus nu numai provocări neaşteptate, ci a conturat și modul în care se cristalizează profesia viitorului. Consecințele pandemiei și-au făcut simțite efectele și asupra misiunilor de audit, asupra întregii arhitecturi financiar-contabile, la nivel global şi ne-au determinat să experimentăm, în situații concrete, instrumentele pe care le vom avea la dispoziție tot mai mult, în viitor.

 Cu toate acestea, să încercăm, împreună, să lăsăm puţin deoparte grijile şi obstacolele iar farmecul zilelor de sărbătoare să ne îndemne să savurăm fiecare moment, să fim generoși, liniștiți și mulțumiți de realizările anului care a trecut.

 Vă dorim multă sănătate, bucuria împlinirilor și să petreceți minunat aceste clipe de sărbătoare alături de cei dragi dumneavoastră!

 Vă mulțumim, dragi auditori, pentru implicare, pentru munca asiduă și pentru încrederea acordată şi vă asigurăm că, şi în viitor, vă vom fi aproape și vom da dovadă de aceeași receptivitate și deschidere spre comunicare şi transparență.

 

La Mulţi Ani!

 

Adrian Popescu,

Preşedintele Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România

Postat 30.12.2021