Stimați colegi,

 

Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor se află în etapa finală de implementare a noului sistem informatic integrat de analiză a informațiilor, o soluție completă de automatizare a proceselor de primire a datelor (rapoarte, informări și solicitări) prelucrare, analiză, diseminare, elaborarea de statistici și arhivare.

 

Modulul de raportare online, o componentă importantă a sistemul informatic, va fi utilizat începând cu data de 7 noiembrie de către toate entitățile prevăzute la art. 5 din legea 129/2019, pentru transmiterea rapoartelor către Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

 

În acest context, în data de 18 octombrie 2023, în intervalul orar 12.00 – 14.00, vă adresăm invitația de a participa la o sesiune online de prezentare a platformei de raportare dedicată profesiilor liberale, în cadrul căreia se va face o demonstrație practică adaptată nevoilor și necesităților activităților specifice profesiei, exemplificându-se modul de lucru pentru toate tipurile de rapoarte și alte posibile acțiuni.

 

Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face accesând următorul link:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_4MiRtrA9T3Co1R1-jYNzfQ

ATENȚIE! NUMĂRUL DE PARTICIPANȚI  ESTE LIMITAT!

 

Echipa CAFR

Postat 17.10.2023