Pria AML Conference România, 24 februarie 2022, online de la orele 11,00

 În cadrul Conferinței Pria AML Compliance România 2022 organizată de PRIAevents, având ARB, UNSAR, ACJSFB, CAFR, UNNPR ca și parteneri, lectorii vor vorbi despre cele mai noi și mai bune soluții pentru aplicarea AML, conformitatea și provocările etice, inclusiv anticorupție, protecția datelor și gestionarea riscurilor. Agenda evenimentului include, de asemenea, diferite studii de caz, împreună cu discuții și exemple din cele mai bune practici.

 Taxa de participare la conferința online PRIA AML Compliance Conference România din 24 februarie 2022 este de de 89 euro + TVA

 Pentru membrii CAFR se va acorda o reducere de 25%.

 

 Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați agenda evenimentului.

 Formularul de înregistrare este disponibil aici.

 

 Această conferință complexă va reuni reprezentanți ai autorităților de reglementare, ofițeri de conformitate, asociați, avocați, auditori, consultanți, reprezentanți ai industriei financiare, profesii liberale, dar și reprezentanți ai altor sectoare de business, top manageri și antreprenori. Astfel, se vor  identifica și se vor găsi soluții la problemele emergente în domeniul AML, dar se vor aborda și riscurile noi care se pot crea datorită dezvoltării continue a tehnologiei.

Postat 15.02.2022