28 octombrie 2019

 

 Proiecte desfășurate de CAFR în interesul membrilor

  Dragi colegi, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din România,

 La Conferința CAFR din 13 aprilie 2019, conducerea executivă a Camerei și-a asumat 4 proiecte majore în sprijinul profesiei, al căror stadiu de implementare este prezentat în cele ce urmează:

  1.  Ghidul pentru un Audit de Calitate, ediția 2019, tradus și actualizat de CAFR, a fost tipărit și este disponibil pentru comercializare la sediul central al Camerei din București, la sediile reprezentanțelor noastre teritoriale sau poate fi comandat pe adresa de email cafr@cafr.ro. Preț: 90 lei/exemplar

  1.  Ghidul privind implementarea Standardelor internaționale de audit intern, ediția a II-a CAFR 2019 a fost actualizat cu sprijinul grupului de lucru constituit în acest sens și va fi disponibil în a doua jumătate a lunii noiembrie a.c.

  1.  Ghidul de utilizare a ISA-urilor în auditul întreprinderilor mici și mijlocii, ediția a IV-a emisă de IFAC este, de asemenea, în curs de finalizare și va putea fi comercializat începând cu luna decembrie a acestui an.

  1.  Dezvoltarea unei aplicaţii de audit este în stadiu de testare de către un grup de lucru constituit dintr-un număr de peste 75 de auditori financiari și ne propunem să fie disponibil pentru comercializare la sfârșitul acestui an.

 Cu stimă,

 Adrian Popescu 

Secretar general