Dragi colegi,

 

Avem plăcerea să vă anunțăm că începând cu data de 2 iunie 2020 Camera Auditorilor Financiari din România va relua programul cu publicul în toate sediile sale, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară și protecție socială în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea SARS-CoV-2, impuse de legislația națională în vigoare.

 

Vă asigurăm că în toate punctele de lucru ale CAFR vom lua toate măsurile pentru dezinfectarea frecventă a suprafețelor expuse și a spațiului de vizitare, a căilor de acces și a suprafețelor cu care se poate veni în contact, precum și aerisirea periodică a încăperilor.

 

Totodată, vă comunicăm că se redeschid și casieriile din toate sediile noastre, unde se pot achita cotizațiile/alte taxe și se pot achiziționa publicații de specialitate care va pot sprijini în activitatea pe care o desfășurați:

  1. Ghidul pentru un Audit de Calitate, ediția 2019, actualizată în parteneriat cu Institutul Contabililor Autorizați din Scoția (ICAS),
  2. Ghidul de utilizare a ISA-urilor în auditul Întreprinderilor mici și mijlocii, elaborat de Comitetul pentru Practicieni Mici și Mijlocii din cadrul Federației Internaționale a Contabililor (IFAC).

Cu sincere urări de bine și sănătate,

Adrian Popescu

p. Secretar General

Postat 29.05.2020