TaxEu Forum 2018 – oferta speciala pentru membrii CAFR

TaxEU Forum 2018 aduce in prim plan noile modificari fiscale si legislative!

A XII-a editie TaxEU Forum, cel mai important eveniment national de legislatie si fiscalitate, reuneste specialisti din cele mai importante companii de consultanta fiscala care vor oferi solutii pentru provocarile legislative si fiscale ale anului 2018. Evenimentul are loc in perioada 1-2 februarie 2018 la JW Marriott, Bucuresti si va aduce in prim plan modificarile legislative si efectele acestora asupra mediului fiscal din Romania.

Prima zi a evenimentului (1 februarie) va fi formata din 3 conferinte si o sesiune speciala de dezbatere si Q&A in care principalii jucatori din industrie vor dezbate subiecte precum modificarile legislative cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2018 si aspecte practice privind legislatia TVA - split TVA si alte noutati importante.
In cadrul celei de-a doua zile (2 februarie), se vor desfasura in paralel 8 seminarii sustinute de catre companii de consultanta, fiecare dintre acestea urmarind sa ofere solutii eficiente pentru provocarile fiscale si legislative. De asemenea, participantii vor afla, prin exemple practice si spete actuale, raspunsuri la problemele generate de legislatia in vigoare si cum pot fi gestionate schimbarile din industrie.
La eveniment vor participa specialisti din domeniu, dintre care: Mihaela Mitroi (Partener, Lider Servicii de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania si Europa de Sud-Est), Emanuel Bancila (Partener, EY Law Romania), Angela Rosca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand Romania), Gabriel Biris (Partner, Biris Goran), Dan Barascu (Tax Partner, BDO Romania), Dan Schwartz (Managing Partner, RSM Romania), Nadia Oanea (Partener, Grant Thornton Romania), Anca Grigorescu (Partner, bpv Grigorescu Stefanica), Dragos Doros (Tax Director, KPMG), Claudia Stanciu-Stanciulescu (Partener, TPA Romania), Silviu Badescu (Tax Partner, NNDKP Consultanta Fiscala).

Membrii si stagiarii Camerei Auditorilor Financiari din Romania vor beneficia de oferta speciala pe toata perioada de inscrieri - 10% discount! Participarea auditorilor financiari la TaxEU Forum va fi echivalata cu 5 ore de pregatire profesionala nestructurata!

TaxEU Forum 2018 este organizat de Evensys in parteneriat cu BDO Romania, EY Romania, NNDKP Consultanta Fiscala, TaxHouse-Taxand Romania, PwC Romania, RSM Romania, KPMG, Biris Goran, TPA Romania, Grant Thornton Romania, si bpv Grigorescu Stefanica.
Mai multe informatii despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul oficial: www.taxeu.ro.

Despre Evensys
Cu peste 12 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.