Stimate doamne, stimaţi domni,

 

Avem plăcerea de a vă invita la Summit-ul IFAC EdExchange: Rolul principal în durabilitate care se va desfășura în intervalul 12-14 octombrie.

 

IFAC dedică al doilea summit virtual anual unui subiect larg dezbătut și care prezintă cel mai mare interes la nivel internațional, sustenabilitatea, cu scopul de a susține profesioniștii contabili și auditori să se bucure în activitatea lor de abilitățile și competențele pe care le au deja în trusa de instrumente.

 

Summitul de trei zile se va concentra pe cererea adresată organizațiilor de a acționa și pe nevoile și perspectivele investitorilor, autorităților de reglementare și entităților de interes public. Prezintă vorbitori cu expertiză globală în durabilitate, mediu, social și guvernanță (ESG), raportare integrată și sustenabilitate, nevoile investitorilor legate de durabilitate și multe altele. Va ajuta profesioniștii contabili, auditorii și organizațiile profesionale care îi susțin, să înțeleagă – și să ia măsuri pentru a răspunde – cererilor tot mai mari de servicii de sustenabilitate din sectorul public și privat.

 

Agenda poate fi consultată pe site-ul IFAC aici.

Nouă platformă: mult mai mult decât zoom. Profitând de lumea virtuală, summitul din acest an va avea loc într-o nouă platformă construită pentru conferințe virtuale de către American Accounting Association. Platforma dispune de o sală de expoziții disponibilă 24 de ore pe zi, funcție de chat de conferință, fundaluri de difuzoare și integrare Zoom.

 

Pentru a vă înregistra, și a consulta instrucțiunile, accesați online aici.

Vă rugăm să rețineți că evenimentul va fi înregistrat.

Ne vedem online la eveniment!

Vă mulțumim,

Echipa CAFR

Postat 08.10.2020