Doua editii TaxEU Forum in 2024

TaxEU Forum devine un eveniment si mai mare in 2024 si va cuprinde doua editii, organizate la Bucuresti si Cluj-Napoca. Va invitam sa participati in locatia de traditie din Bucuresti, dar si la noua editie organizata in premiera la Cluj-Napoca, pentru a asculta experti fiscali, profesionisti renumiti in domeniu si specialisti din cele mai importante companii de consultanta fiscala.

Profitati de cel mai bun pret la inscriere

Asigurati-va locul pentru editia din Bucuresti pana pe 22 decembrie 2023 sau pentru editia din Cluj-Napoca pana pe 21 ianuarie 2024 la cel mai bun pret prin ofertele Early-Bird.

Mai mult, membrii Camerei Auditorilor Financiari din Romania vor beneficia de discount pentru ambele editii, pe toata perioada inscrierilor. Pentru a obtine o reducere de 10%, va rugam sa introduceti codul TAXEUCAFR24 in paginile de inregistrare de pe site, dedicate fiecarei editii. 

TAXEU BUCURESTI 

8 – 9 FEBRUARIE 2024

TAXEU CLUJ-NAPOCA

28 – 29 FEBRUARIE 2024

A XVIII-a editie TaxEU Forum Bucuresti va avea loc pe 8-9 februarie 2024, la Hotel JW Marriott. Editia cuprinde o zi de conferinta, cu 4 sesiuni pline de informatii utile despre noile reglementari fiscale si o zi dedicata celor 8 seminare specializate care vor raspunde problemelor cauzate de schimbarile momentului in legislatia fiscala. Prima editie TaxEU Forum organizata in Cluj-Napoca va avea loc pe 28-29 februarie 2024, la Radisson Blu Hotel si va cuprinde o zi de conferinta ce aduce in prim plan ultimele noutati legislative din domeniul fiscal si o zi dedicata celor 4 seminare specializate care vor prezenta spete actuale si exemple practice pentru rezolvarea noilor provocari fiscale.
AFLA DETALII AFLA DETALII

 

Ramaneti la curent cu noutatile

Pentru a fi la curent cu agenda si vorbitorii celor doua editii, adaugati adresa contact@taxeu.ro in Contacte. Urmariti de asemenea site-ul evenimentului, dar si pagina de Facebook si de LinkedIn.

Postat 10.01.2024