În cadrul acestui webinar, Accountancy Europe va reuni experți din domeniile bancar, IMM-uri, contabilitate și elaborare de politici, care își vor împărtăși opiniile și cunoștințele cu privire la modalitățile concrete care ar putea veni în sprijinul IMM-urilor și a unui viitor mai sustenabil al acestora.

IMM-urile se confruntă cu așteptări și presiuni în ceea ce privește creșterea sustenabilității modelelor lor de afaceri. Atât legislația Uniunii Europene, cât și legislația națională, referitoare la raportarea sustenabilității și due diligence, vor afecta IMM-urile direct și indirect prin cerințele ulterioare exprimate de marile companii, bănci și sectorul public. În paralel, consumatorii, investitorii și noile generații se așteaptă ca întreprinderile de toate dimensiunile să se alinieze ambițiilor societății în materie de sustenabilitate.

Toată lumea este de acord că IMM-urile trebuie luate în considerare și trebuie sprijinite, dar sunt disponibile prea puține detalii cu privire la nevoile lor reale. Acesta este scopul discuțiilor din cadrul webinarului organizat de Accountancy Europe.

Înscrierea este gratuită și se poate efectua accesând acest link.

Postat 10.11.2022