Federația Europeană a Contabililor și Auditorilor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (EFAA) organizează în data de marți, 26 septembrie 2023, orele 16:30pm, webinar-ul cu tema ”Viitorul asigurării în materie de sustenabilitate: cum ne asigurăm că standardele sunt scalabile”

 

 

Josephine Jackson, Vicepreședinte IAASB și președinte al grupului de lucru Asigurarea Sustenabilității va prezenta proiectul de expunere al Standardului Internațional privind Asigurarea Sustenabilității (ISSA) 5000, Cerințe generale pentru misiunile de asigurare a sustenabilității.

La data de 2 august 2023, IAASB a lansat apelul public la comentarii pe marginea proiectului de standard ISSA 5000, termenul de transmitere a acestora fiind 1 decembrie 2023. Prezentarea lui Josephine Jackson se va axa pe importanța asigurării că standardele sunt scalabile și pe impactul asupra IMM-urilor.

 

Un reprezentant al Comisiei Europene, FISMA, va prezenta opiniile Comisiei. Webinarul se va încheia cu o sesiune de Întrebări & Răspunsuri.

 

Programul webinar-ului este următorul:

16:30 – Deschidere și declarație introductivă: Salvador Marin, Președinte EFAA
16:40 – Prezentarea proiectului ISSA 5000: Josephine Jackson, Vicepreședinte IAASB și președinte al grupului de lucru Asigurarea Sustenabilității

17:10 – Perspectiva UE, Reprezentaant – DG FISMA [TBC]

17:20 – Întrebări & Răspunsuri, Paul Thompson, Director ethnic EFAA

 

Data-limită de înregistrare este 24 septembrie a.c, iar înscrierile se pot efectua accesând acest link.

 

Ulterior înscrierii, organizatorii vor transmite participanților link-ul de accesare a webinarului în data de 25 septembrie.

 

Postat 22.09.2023