Ziua Națională a Auditorului Financiar

– 26 octombrie 2020  –

Dragi auditori,

 În numele Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România, vă transmit un sincer ”La mulți ani!” cu ocazia Zilei Naționale a Auditorului Financiar!

 Am dorit să marcăm această zi specială prin realizarea unui material video care include mesajul de felicitare al Președintelui ASPAAS- Conf. univ. dr. Georgiana Oana Stănilă și un scurt interviu pe care l-am acordat jurnalistului Radu Soviani cu privire la provocările curente și impactul acestora asupra profesiei de audit financiar.

 Știu că multe dintre dificultățile întâmpinate în exercitarea profesiei pot fi soluționate prin cooperarea eficientă dintre CAFR și ASPAAS, astfel mă bucur să remarc tonul pozitiv exprimat în mesajul transmis de Președintele autorității de supraveghere:

Am convingerea că dialogul și comunicarea pot duce la rezolvarea oricăror situații tensionate, a disensiunilor și a dezechilibrelor. De aceea, doresc să vă asigur, stimați auditori, că ASPAAS, împreună cu CAFR colaborează eficace și doresc să aducă în profesie acel echilibru de care avem nevoie cu toții. Împreuna căutăm soluții viabile pe termen lung prin care să venim în sprijinul dumneavoastră, al profesioniștilor, prin care să vă susținem în activitatea dumneavoastră curentă și în pregătirea profesională continuă, care să revină într-o stare de normalitate mult dorită. În acest sens, încercăm să găsim soluții pentru evitarea dublei raportări și, de asemenea, suntem în discuții pentru a delega o parte din activități organismului profesional.”

Materialul integral poate fi consultat la acest link: https://vimeo.com/471882076

 

La mulți ani, cu sănătate și împliniri personale și profesionale multiple!

Cu aleasă considerație,

Adrian Popescu,

Președinte CAFR

Postat 29.10.2020