Universitatea Transilvania din Brașov organizează la sediul său (str. Iuliu Maniu nr. 11, Aula SERGIU CHIRIACESCU) în perioada 4-6 mai 2023, cea de a IV-a ediție a Conferinței Internaționale cu tema „Valorile etice în societatea actuală” (VESA), care își propune să abordeze pe larg etica în sistemul de învățământ și etica profesiilor, inclusiv cele liberale în contextul dezvoltării durabile și implicării societății în ceea ce este în prezent recunoscut ca fiind Diplomația Dezvoltării Durabile.

Proiectul de agendă poate fi consultat aici.

Pentru participarea la Conferință, vă rugăm să o contactați pe doamna Lector dr. Cristina Mihaela Salcă Rotaru, Președintele Comisiei de etică și deontologie a Universității Transilvania din Brașov (e-mail: rotaruc@unitbv.ro).

Mai jos vă prezentăm câteva detalii organizatorice:

  1. Înscrierea la workshop se poate face aici: https://vesa.unitbv.ro/workshop

      – înscrierea cu lucrări (titlu și abstract) se face aici: https://vesa.unitbv.ro/conference/registration (abstractele se pot trimite și pe adresa mea de e-mail de mai sus)

  1. Evenimentul prevede o taxă de participare (https://vesa.unitbv.ro/conference/deadlines-fees) care poate fi achitată și la sosire. Taxa de publicare a articolului este diferită de taxa de înregistrare.
  2. Înscrierile pentru prezentarea lucrărilor se pot face până marți, 25 aprilie 2023, dar pentru workshop și mai târziu, inclusiv prin prezentare direct la conferință.

Postat 21.04.2023