Cercetare privind percepția entităților economice și a auditorilor financiari din România cu privire la valoarea adăugată a serviciilor de audit intern

 

 Stimate doamne, stimați domni,

 

Un colectiv de cadre didactice și de cercetare, respectiv practicieni în domeniul auditului financiar de la Universitatea de Vest din Timișoara (Prof. dr. Nicoleta Farcane, Prof. dr. Ovidiu Bunget, Conf. dr. Rodica Blidișel, Conf. dr. Alin Dumitrescu, Dr. Delia Deliu, Dr. Oana Bogdan, Dr. Valentin Burcă) realizează o cercetare legată de percepția entităților economice și a auditorilor financiari din România cu privire la valoarea adăugată a serviciilor de audit intern.

Acest chestionar este realizat în scop academic și se adresează tuturor persoanelor care își desfășoară activitatea în domeniul auditului financiar dar și reprezentanților companiilor auditate. Așadar încurajăm distribuirea lui și către companiile auditate de către colegii auditori financiari deoarece cercetarea vizează percepția companiilor care au organizată funcția de audit intern comparativ cu percepția celor care efectuează auditul intern. Prin participarea la acest sondaj, puteți contribui și dvs. atât la cercetarea științifică cât și la dezvoltarea profesiei, optând pentru diferite variante deja formulate în chestionar.

Toate datele colectate rămân confidențiale, iar datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare.

Precizăm faptul că după finalizarea cercetării, rezultatele vor fi făcute publice în cadrul celui de-al VII- lea Congres al profesiei de auditor financiar din România „Modernizarea profesiei de auditor financiar în contextul actualelor provocări globale”.

Camera Auditorilor Financiari din România susține acest demers și recomandă completarea formularului din link.

 

Vă mulțumim,

 

Echipa CAFR

Postat 20.07.2021