Conferința virtuală comună EFAA și IFAC „Sustenabilitatea oferă noi oportunități pentru practicienii mici și mijlocii”

 

Stimate doamne, stimaţi domni,

 

   Avem plăcerea de a vă invita la Conferința virtuală comună EFAA și IFAC „Sustenabilitatea oferă noi oportunități pentru practicienii mici și mijlocii” care se va desfășura  Miercuri, 15 decembrie 2021, acces liber, 15:00-16:30 ora României.

   Întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) reprezintă, în mod colectiv, o pondere semnificativă, dacă nu majoritară, a impacturilor sociale și de mediu ale întreprinderilor din sectorul privat. În consecință, IMM-urile și practicile contabile mici și mijlocii (SMP) care le oferă servicii profesionale vor juca un rol vital în a face economiile din întreaga lume durabile. Accentul pe reziliența și supraviețuirea afacerilor a devenit și mai important din cauza pandemiei Covid-19, care a contribuit, de asemenea, la punerea în prim-plan a anumitor probleme sociale.

   Este important ca SMP-urile să continue să se concentreze pe transformare și pe furnizarea de servicii relevante și cu valoare adăugată clienților. Sustenabilitatea oferă o oportunitate de a-și extinde furnizarea de servicii și de a-și ajuta clienții/angajatorii să-și îmbunătățească modul în care își conduc afacerile. Aplicarea acelorași principii practicii în sine poate ajuta auditorii să își îmbunătățească și modul în care își conduc propriile afaceri.

  Printre vorbitori se vor regăsi nume sonore în domeniul auditului și contabilității în domeniul practicienilor mici și mijlocii:

Christopher Arnold este șeful SME/SMP și Cercetare la IFAC.

Paul Thompson este director EFAA și consultant dedicat spiritului inovator și dezvoltării profesiei contabile globale.

Monica Foerster este președinte al Grupului consultativ SMP al IFAC (SMPAG).

Aleksandra Zaronina-Kirillova este șeful departamentului SMP al ACCA.

   Johnson Kong este membru al Grupului Consultativ pentru Practici Mici și Mijlocii și conduce grupul operativ SMP Business Support al SMPAG. Dl Kong are peste 30 de ani de experiență profesională în contabilitate și este specializat în lucrări de restructurare, insolvență, criminalistică și asistență în litigii.

 Pentru a vizualiza agenda și a vă înregistra accesați link-ul https://www.ifac.org/events/efaa-ifac-webinar-sustainability-offers-new-opportunities-smps

 

   Vă rugăm să rețineți că evenimentul va fi înregistrat. Participând la această întâlnire, acordați EFAA dreptul de a utiliza materialul înregistrat în scopuri necomerciale. Dacă doriți să obiectați la acest lucru, vă rugăm să contactați organizatorii.

 

 

Vă mulțumim,

Echipa CAFR

Postat 16.11.2021