Curs ”Expert UE în Managementul Proiectelor de Redresare & Reziliență și în Administrarea Granturilor Europene. Focus: PNRR-România

 În contextul finalizării operaționalizării tehnice a PNRR prin consultarea cu Comisia Europeană, a devenit importantă certificarea în context european, prin sistemul ”lifelong learning” (promovat de Consiliul UE și de Institutul UNESCO-Hamburg), a unui important număr de administratori/manageri de granturi și de experți, atât din sectorul public, cât și din mediul privat, care să susțină în mod proactiv implementarea PNRR.      

 Astfel, au fost recent lansate, în cadrul Rețelei Naționale PROFEX – Școala Banilor Europeni, înscrierile la cea de-a treia serie a cursului  ”Expert UE în Managementul Proiectelor de Redresare & Reziliență și în Administrarea Granturilor Europene. Focus: PNRR-România” (perioada aprilie – iunie 2022).

Cursurile se desfășoară online, pe o perioadă de două luni, incluzând echivalentul a 60 de ore de curs și implicând, la cerere, consiliere personalizată live sau online, prin intermediul unei platforme educaționale (Moodle), accesibilă oricărui cursant în mod individual și flexibil, în funcție de agenda proprie.     


 Participanții primesc, în urma evaluării finale, un Certificat de Absolvire (eliberat, la cerere, și în versiune în limba engleză) ”Expert UE în Managementul Proiectelor de Redresare & Reziliență și în Administrarea Granturilor Europene. Focus: PNRR-România” cu Anexa detaliată a modulelor și modalitatea de evaluare, eliberat de Catedra Internațională Onorifică „Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat de Fundația EUROLINK-Casa Europei în parteneriat cu INCE – Centrul de Biodiversitate „Acad. David DAVIDESCU” al Academiei Române (reprezentant al României în International Science Council, Paris).

 

Pentru informații suplimentare vă invităm să consultați acest link.

Postat 12.04.2022