Etapele procesului de evaluare la elaborarea raportului de evaluare pentru garantare, 28 iunie 2019

Obiectivul cursului
Participanţii la acest curs vor identifica şi înţelege pașii necesari pentru întocmirea rapoartelor de evaluare  (procesul de evaluare recomandat de ANEVAR – Standardele de evaluare a bunurilor),  în funcţie de tipul de proprietate care face obiectul raportului de evaluare.
Cursul va fi livrat într-o manieră aplicată, noţiunile teoretice fiind explicate şi puse în pratică prin studii de caz şi exemple reale.
Se vor prezenta exemple de rapoarte de evaluare pentru mai multe tipuri de bunuri, importanța acestora și modul în care acestea trebuie să fie înţelese.

Lectori
Anuța Stan, Vicepreședinte ANEVAR
Delia Bratu, Vicepreședinte ANEVAR

Informații organizatorice
Data: Vineri, 28 iunie 2019
, orele 9:00 – 17:00

Locația: Sediul Institutului Bancar Român (IBR): Str. Negru Vodă, nr 3, sector 3, București     
La finalul cursului, participanții vor primi un certificat emis de IBR, cu 7 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs), care pot fi echivalate drept ore de pregătire profesională nestructurată de către Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR).
Taxa de participare: 830 lei/persoană (tarif standard, nu se aplică TVA)
Toți membrii CAFR care se înregistrează la acest curs vor beneficia de 15% reducere din tariful de înscriere, așadar vor achita 706 lei
Modalitate de înregistrare:
Pentru înregistrare, vă rugăm să transmiteți un email la invatamant.admitere@cafr.ro

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, vă invităm să consultați site-ul IBR la: http://www.ibr-rbi.ro/14456/etapele-procesului-de-evaluare-la-elaborarea-raportului-de-evaluare-pentru-garantare/