CURS IBR – Business Intelligence în Audit

3 iunie 2021

 

Stimate doamne, stimați domni,

 

Institutul Bancar Român organizează un seminar care are ca scop transferul unor metode, tehnici şi bune practici specifice domeniului Competitive Intelligence şi Counter Competitiv Intelligence în practica auditului bancar, precum şi analiza informaţiilor de afaceri în auditul bancar.

În baza acordului de cooperare încheiat între Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR) și Institutul Bancar Român (IBR), membrii CAFR beneficiaza de o reducere de 15 % față de tariful standard.

Acest webinar se adresează personalului bancar care activează în departamentele de Audit Intern, Control riscuri, Monitorizare şi control risc operaţional, Riscuri, etc.

Cursul se desfăşoară ONLINE, pe platforma ZOOM, pe durata a 8 ore pe data de 3 iunie 2021, între orele 9:00 – 17:00.

La finalul cursului, participanţilor li se va înmâna un certificat, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB), cu 7 credite de dezvoltare profesională continuă (CPDs).

Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe Anca Străchinescu, Specialist formare, Mobil: 0748886818, e-mail: anca.strachinescu@ibr-rbi.ro sau puteți vizualiza pagina IBR.

 

Vă mulțumim,

Echipa CAFR

Postat 24.05.2021