IAASB și IFAC LANSEAZĂ UN SONDAJ PE TEMA ENTITĂȚILOR MAI PUȚIN COMPLEXE

 

Stimate doamne, stimaţi domni,

 

  La sfârșitul lunii iulie, Consiliul pentru Standarde Internaționale de Audit și Asigurare (IAASB) a deschis o consultare publică de șase luni cu privire la noul său standard de referință propus pentru auditarea situațiilor financiare ale entităților mai puțin complexe (LCE).

  Deși IAASB încurajează toate părțile interesate să răspundă la consultare în scris, recunoaște că este posibil ca unii să nu aibă timpul sau resursele necesare pentru a face acest lucru. Pentru a ajuta, Federația Internațională a Contabililor și IAASB au dezvoltat un sondaj pentru a oferi o modalitate alternativă de a participa la consultare și de a vă oferi opiniile. Sondajul este deschis până pe 14 ianuarie 2022 și este disponibil în engleză, franceză și spaniolă făcând click pe selectorul de limbi din colțul din dreapta sus al sondajului.

  Răspunsurile la sondaj vor fi analizate de IAASB împreună cu toate celelalte opinii scrise și vor ajuta la formarea standardului final; răspunsurile individuale la sondaj sunt confidențiale.

Puteți răspunde la chestionar aici.

 

Vă mulțumim,

Echipa CAFR

Postat 17.11.2021