Comitetul de nominalizare a recomandat și Consiliul IFAC a aprobat numirea dnei Monica Ștefan, fost membru al Consiliului CAFR și Audit Partner la Soter & Partners, în Comitetul practicienilor mici și mijlocii al IFAC (SMP Committee).

Competiția pentru numărul limitat de poziții în consiliile și comitetele IFAC este foarte puternică și au candidat un număr sporit de profesioniști cu înaltă calificare. De accea, CAFR este onorat să fie reprezentat de către dna Ștefan în unul dintre cele mai importante comitete profesionale globale.

Comitetul practicienilor mici și mijlocii furnizează contribuții strategice asupra activităților IFAC pentru a sprijini și reprezenta interesele contabililor profesioniști care lucrează în practicile mici și mijlocii.

 Comitetul SMP sprijină activitatea IFAC în trei domenii principale:

  • Furnizarea de contribuții la elaborarea de standarde internaționale privind asigurarea, auditul și etica din perspectiva SMP și IMM.
  • Dezvoltarea și schimbul de resurse, instrumente, știri și expertiză, cu accent pe implementarea internațională a standardelor, gestionarea practicilor și furnizarea de servicii de consultanță pentru afaceri.
  • Creșterea vizibilității și vocii SMP-urilor și IMM-urilor prin reprezentarea globală și advocacy cu privire la rolul practicienilor mici și mijlocii ca furnizori de asigurare și afaceri.

Mai multe despre SMPC pe pagina web a Comitetului

Îi dorim succes dnei Ștefan în preluarea atribuțiilor și obligațiilor aferente acestui comitet și o asigurăm de toată susținerea ecchipei CAFR.

 

Postat 22.10.2020