În vederea depunerii documentației pentru accesarea de fonduri europene, este necesară o înțelegere aprofundată a cadrului general financiar, juridic și politic al Uniunii Europene. Oportunitățile de finanțare, criteriile de eligibilitate și procesele aferente sunt, de asemenea, esențiale.

Vă prezentăm oportunitatea de a participa la cursul cu tema ” Finanțare europeană: Cum se pot obține și gestiona proiecte finanțate din fonduri europene”, disponibil online și organizat de SANSA în colaborarea cu ARC (Airport Regions Council). Acest curs va detalia domeniul finanțării oferite de Uniunea Europeană, furnizându-le participanților cunoștințe vaste despre programele de finanțare ale UE, modalitatea de aplicare, adaptarea propunerii de proiect la obiectivele strategice ale UE și, în final, modul în care poate fi gestionat un proiect finanțat din fonduri europene.

Mai multe detalii pot fi obținute accesând următorul link: ARC-SENASA

Cursul este disponibil atât în limba engleză, cât și în limba română și a fost elaborat de Alexandra Covrig, Senior Project Manager în cadrul ARC. Alexandra este responsabilă de dezvoltarea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri UE. Alexandra are un Master în Știința Comunicării și Studii Europene și a urmat cursuri specializate de formare la Colegiul Europei în administrarea proiectelor europene.

Postat 11.10.2021