CAFR a publicat „Manualul de Reglementări Internaționale de Control al Calității, Audit, Revizuire, Alte Servicii de Asigurare și Servicii Conexe (Manualul IAASB), ediția 2020, elaborat de Consiliul pentru Standarde Internaționale de Audit și Asigurare (IAASB) din cadrul Federației Internaționale a Contabililor (IFAC).

 

În baza delegării acordate de ASPAAS și a acordului de traducere încheiat cu IFAC, CAFR a tradus și publicat versiunea în limba română a Manualului IAASB.

 

Manualul IAASB a fost adoptat de Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS) prin Ordinul Președintelui ASPAAS nr. 499/ 14 decembrie 2022, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 1241/22 decembrie 2022.

 

Publicația este disponibilă în format tipărit auditorilor și stagiarilor care intenționează să susțină examenul de competență profesională în anul 2023 și poate fi achiziționată de la sediul central al CAFR și de la sediile reprezentanțelor regionale sau poate fi comandată online, pe site-ul www.cafr.ro.

 

 

Postat 31.01.2023