Webinar privind  Managementul Calității (ISQM) organizat de IAASB în colaborare cu IFAC

 

Stimate doamne, stimaţi domni,

 

CAFR promovează seria de webinarii privind  Managementul Calității organizată de IFAC și IAASB și invită membrii CAFR să participe pentru a fi la zi cu noutățile în ceea ce privește managementul calității.

 

IAASB, în colaborare cu IFAC, vă invită să vă alăturați seminarului web final din seria privind managementul calității: Aducând totul la un loc: explorarea tuturor componentelor unui sistem de management al calității, pe 18 august între orele 11 – 12 GMT pe Zoom cu transmisiunea în direct pe YouTube. Seminarul web va aborda aspecte ale standardului internațional privind managementul calității 1, inclusiv guvernanță și leadership, informații, comunicare și rețele.

 

ISQM 1 face parte din suita IAASB de standarde de management al calității, emisă la sfârșitul anului 2020. Standardele consolidează și modernizează modul în care firmele abordează managementul calității. Ele marchează, de asemenea, o evoluție de la o abordare tradițională, mai liniară pentru controlul calității la o abordare integrată a managementului calității.

 

Seminarul web va avea loc în limba engleză și va fi disponibil pe YouTube după sesiune. Participanții care se alătură live prin Zoom vor putea trimite întrebări.

 

Webinar 4: Aducând totul la un loc: explorarea tuturor componentelor unui sistem de management al calității

18 august, 11:00 – 12:00 GMT

Cu membrii IAASB, Julie Corden și Sachiko Kai, și directorul adjunct al IAASB, Natalie Klonaridis

 

Pentru înregistrare accesați aici!

 

Noile standarde revizuite privind managementul calității (ISQM) vor intra în vigoare la 15 decembrie 2022. IAASB pune la dispoziția auditorilor și a părților interesate o suită de  videoclipuri – disponibile în engleză, franceză, mandarină și spaniolă – care explică aspectele cheie ale acestor standarde de management al calității pentru a susține demarare implementării lor.

 

Vă mulțumim și sperăm că veți da curs invitației noastre de a participa la eveniment,

Echipa CAFR

Postat 12.08.2021