Webinar privind  noile standarde de management al calității ( ISQM ) organizat de IFAC și Banca Mondiala, 2 iunie 2021

 

Stimate doamne, stimaţi domni, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din România,

 

CAFR promovează webinarul „Ridicarea ștachetei în managementul calității: noile standarde de management al calității emise de IAASB” organizat de IFAC  împreună cu Centrul Băncii Mondiale pentru Reforma Raportării Financiare (CFRR) la care vă invităm să participați pentru a fi la zi cu noutățile din acest domeniu.

 

Sue Almond, membru al consiliului de administrație al IAASB și membru al grupului de lucru ISQM 1 și Natalie Klonaridis, director adjunct al IAASB, vor susține o prezentare live despre aspectele cheie ale noii suite de standarde de management al calității și vor răspunde la întrebările participanților.

 

Acest webinar va avea loc în data de 2 iunie 2021,  între 16.00-17.30 ora României și se va derula în limba engleză, cu traducere simultană în rusă, georgiană, ucraineană, albaneză și bosniacă-sârbă-croată. Traducerea evenimentului a fost oferită cu amabilitate de CFRR REPARIS pentru IMM-uri, STAREP și Uniunea Europeană și Proiectul comun Georgia al Incluziunii și Responsabilității Băncii Mondiale.

 

Webinarul va avea lor online, prin intermediul platformei Zoom și va fi difuzat în direct pe canalul YouTube al IFAC, participarea fiind gratuită.

 

Este încurajată trimiterea întrebărilor către prezentatori înainte de eveniment. Dacă acestea există, le puteți trimite completând formularul pus la dispoziție de organizatori.

 

Pentru a vă înregistra participarea la webinar, puteți accesa următorul link.

 

Noile standarde revizuite de management al calității vor intra în vigoare la 15 decembrie 2022. IAASB pune la dispoziția auditorilor și a părților interesate o serie de  videoclipuri – disponibile în engleză, franceză, mandarină și spaniolă – care explică aspectele cheie ale acestor standarde de management al calității pentru a susține demararea implementării lor.

 

Vă mulțumim și sperăm că veți da curs invitației noastre de a participa la eveniment,

Echipa CAFR

Postat 20.05.2021