Stimați colegi/Stimate colege

 

Ne face plăcere să anunțăm cursul-pilot “Guvernanța corporativă – un plus pentru succesul afacerii tale”, organizat de către Asociația Administratorilor Independenți (AAI) , online în perioada 16 martie – 8 aprilie 2021, pe platforma Zoom.

Membrii CAFR vor beneficia de un discount de 40% din prețul cursului chiar dacă nu se vor regăsi printre primii 20 de înscriși, prin transmiterea unui email cu detaliile lor privind calitatea de membru CAFR la adresa office@administratorindependent.ro.

Cursul se adresează tuturor persoanelor care se află în poziția de administrator unic / membru în Consiliul de Administrație într-o companie, precum și celor care aspiră la aceste poziții. De asemenea, se adresează acționarilor în societățile pe acțiuni (S.A-uri) sau asociaților societăților cu răspundere limitată (SRL-urilor) care intenționează să treacă la următoarea etapă de dezvoltare și au nevoie de un Consiliu de Administrație.

Cursul este structurat pe 5 module (16 ore în total), iar lectorii sunt specialiști în domeniul guvernanței corporative, precum și practicieni experimentați și respectați în materie, dornici să vă transmită cunoștințe legate de administrarea societăților private și de stat.

Informațiile acumulate și competențele dobândite în urma participării la curs vă vor sprijini în procesul de transformare a unei societăți într-o entitate bine organizată, transparentă, eficientă și sustenabilă! Conferința internațională CACTUS se va concentra pe o gamă largă de subiecte legate de turism pe care le puteți regăsi alături de detaliile organizatorice în invitația anexată (click aici).

Pentru agenda completă, detalii despre lectori și modalitatea de înscriere, vă rugăm să accesați website-ul AAI, iar dacă aveți nevoie de clarificări cu privire la procesul de înscriere sau de orice alte informații, vă rugăm să vă adresați în scris, pe email, la adresa office@administratorindependent.ro .

 

Vă urăm succes!

Echipa CAFR

Postat 12.03.2021